Neler Yapıyoruz

Anne-Baba Ve Çocuk Doğa Kampları

En sevdiklerimizle hafta sonunu çadırda geçirir, gece ateş yakar, şarkılar söyler, masallar dinleriz. Tüm yemekler dahil

Okullarımızı misafir ediyoruz.

Özellikle hafta içi; okullarımızı ağırlıyoruz. Yemyeşil ve ağaçlarla kaplı korunaklı alanımızda rahatlıkla eğitici derler verebilir, oyunlar oynayabilirsiniz. Fen, Biyoloji, Jeoloji, Drama, Spor aktiviteleriniz için birebir.

Gece Müzik dinletileri yapıyoruz.

Şehrin yoğun koşuşturmacasından kaçarak Ankara'ya en yakın yerde sakin ve huzurlu bir akşam geçirmek isterseniz; müzik dinletimizle sizleri bekliyoruz.

Çadır kamplı Yaz okullarımız var.

Alternatif yaz okulları yapıyoruz. Sizlerin planladığınız yaz okullarınıza lojistik destek veriyoruz. Gündüz yada akşam masal geceleri, kamp ateşi ve eğitici oyunlarla keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

Çadır kampları yapıyoruz.

Ankara'ya çok yakın olan mekanımızda çadır konaklamalı hafta sonu yada hafta içi kamp keyfi yaşamak isterseniz bizi aramanız kafi.

Organize kamplarımıza katılabilirsiniz.

Suya sabuna dokunmadan; kamp alanımıza geliyorsunuz. konforlu, bazalı yaylı yataklı rahat çadırlarımızda konaklayacak,akşam yemeği ve sabah kahvaltısı alacak, ve çevre gezilerimizden faydalanabileceksiniz. kamp ateşi ve çay ikramları da kamp boyunca mevcut

Günübirlik "Tam gün doğa" temalı etkinliğimize bekleriz

Sizleri belirlenen duraklardan alıyor, açık büfe kahvaltı, dere su yürüyüşü, oyunlar, akşam barbeküsü ve şelale gezileri sonrası sizleri tekrar aldığımız noktalara bırakıyoruz. Gün boyu semaverde çay sizi bekliyor.
Ankara’ya 60 km uzaklıkta sakin, sessiz ve yemyeşil bir doğa var. Gelmeden bilemezsiniz. Bekliyoruz.